Kenny Huang trekker seg

Kenny Huang og QSL trekker seg fra kampen om å kjøpe opp Liverpool FC, bekrefter de i kveld.

Kenny Huang har vært i følge flere troverdige kilder vært det eneste reelle kandidatene til å overta eiersskapet på Anfield. Det ble tidligere denne uken meldt at kineserne nå var frustrerte og lei av uthalingstaktikken til Martin Broughton, og at de var klare for å trekke seg. I kveld bekrefter de i en pressemelding at de trekker seg fra et mulig oppkjøp av klubben.

"Etter en nøye vurdering, så har Kenny Huang og QSL Sports bestemt seg for å trekke seg fra salgsprosessen av Liverpool FC. Mr Huang har formelt informert styrelederen i klubben om dette.

Over de siste månedene har vi lært at Liverpool har en spesiell plass i hjertene til flere millioner supportere rundt om i verden. Vi konluderte med at en skikkelig plan som får kapitalisert virksomheten, og får bygd et nytt stadion, i tillegg til å spillerkjøp, vil gi Liverpool FC den suksessen supporterne fortjener.

Vår strategi og unike mulighet til å øke supporterbasen i Asia ville også vært positivt for alle. Vi synes det er synd at vi nå ikke har muligheten til å få utført denne planen.

Vi takker de mange Liverpool-supporterne som har vist sin støtte for vårt forsøk, og ønsker klubben suksess i årene som kommer. Jeg ser nå på andre muligheter for fremtiden, og vil ikke komme med flere kommentarer om temaet".