Kirdi på offensiven igjen

Mens The Independent melder om kinesisk interesse for Liverpool FC, hevder tabloidavisen Mirror at Yahya Kirdi er på offensiven igjen, og skriver at syreren, som representerer et forretningskonsortium i Gulf-statene, nå nærmer seg et kjøp av Anfield-klubben.

Mirror melder at Kirdi fløy til London i forrige uke for å holde samtaler med Liverpools styreformann Martin Broughton og deleier George Gillett Jr. Kirdi skal jobbe utrettelig med ett mål for øye, å kjøpe Liverpool FC for £400M.

Får syreren og hans gruppe tilslaget, virker det som de akter å slette Liverpools gjeld og starte fra scratch. Planene inkluderer også å bygge ny stadion og investere tungt i nytt spillermateriell, om vi skal tro Mirror.

Kirdis talsmann, den tidligere Celtic-kapteinen Andy Lynch, er som alltid snakkesalig, og bekrefter at nye og positive samtaler har funnet sted.

- Mr Kirdi har bekreftet til meg at han har hatt positive diskusjoner med både Martin Broughton og George Gillett. Han håper å få i havn en avtale innen kort tid, siteres Lynch.