Kjemper om kamp på Anfield

Liverpools juniorlag spiller i kveld 3.runde i den nasjonale cupen borte mot Notts County. Vinneren møter Crystal Palace hjemme i neste runde.

- Vi ønsker dem lykke til, sier Roy Hodgson foran kveldens rundekamp. Liverpools manager vil ikke ha mulighet til å se U18-laget i Nottingham da førstelaget som kjent spiller på Anfield mot Utrecht. Foran The Kop har også klubbens unggutter mulighet til å få spille, dersom de beseirer Notts County. I 4.runde møter nemlig vinneren Crystal Palace på eget gress.

- Vi kjenner dette laget ganske godt da de har spillere som ofte trener med førstelaget, fortsetter Hodgson til liverpoolfc.tv. – Jeg kjenner ikke mye til Notts County, men en får håpe at Liverpool har nok kvalitet i sine spillere på akademiet til at man kan gå videre. Du behøver litt flaks i cupen og du må være godt forberedt, noe jeg er sikker på at de er. Vi håper at de kan komme langt i turneringen.

Det har vært få signaler om hvilket lag Liverpool stiller med i kveld, men spillere som Suso, Jack Robinson, John Flanagan, Jakub Sokolik og Nicolaj Køhlert fra reservelagstroppen er unge nok til å kunne spille dersom klubber velger å prioritere slik.

Avspark er kl 20.00 og etter mange avlyste kamper i det siste er det meldt om noen få varmegrader i Nottingham og antatt gode spilleforhold på Meadow Lane.