Kommer sesongens medlemskort til deg?

Steven Gerrard blir. Fernando Torres blir. Carra blir – selvfølgelig. Blir du med oss kommende sesong? Sjekk at medlemskapet ditt er i orden til sesongstart.

Liverpool FC er en lett klubb å bli glad i. Det handler om sjel og tradisjoner og unik historikk. Tre år med Tom Hicks og George Gillett har ødelagt mye, men på langt nært alt.

Vi kjenner alle fotballens mest berømte hymne – You’ll Never Walk Alone. Sangen handler om aldri å gi opp og at man aldri står alene. Det var en sang vi trykket til våre hjerter i Istanbul og ikke minst når vi minnes de omkomne etter Hillsborough. Det handler om samhold og styrke. Oppturer. Nedturer. Tårer og glede.

Til helgen starter det igjen. Ny manager, nye spillere og nytt håp. Kanskje også nytt eierskap? Pessimisme er snudd til optimisme etter nyhetene de siste ukene.

Medlemskortet for 2010/2011 går snart i trykken og disse vil motta det:

1. Hvis du er eksisterende medlem. Da du mottok Kopite 1 og har fornyet medlemskapet (hvis det lå med giro i en av de siste bladene).
2. Du har meldt deg inn nylig og betalt/fornyet medlemskapet (hvis du har giro fra oss lignende kan du fortsatt bruke den til å melde deg inn/fornye).
3. Ikke medlem? Klikke på denne linken. Velg online betaling da deadline for å få kortet med bladet er 18.8.

Medlemskortet er vedlegg til The Kopite 2. Bladet er ute i slutten av september.

NB: Husk også og oppdater oss på ny adresse hvis du er på flyttefot!

Hvis du er usikker på medlemskapet ditt send oss en email til [email protected] eller ring 9796 1892 (10.30-14.30).

Det er bare å ønske Roy og spillerne lykke til.

Takk for at du støtter Liverpool FC!