Konchesky påtar seg skyld

Paul Konchesky tar på seg skylden for det avgjørende målet til Aaron Lennon i gårsdagens kamp mot Tottenham. Han mener de røde kan ta med seg mye positivt fra kampen, til tross for null poeng.

Aaron Lennon lurte seg foran Paul Konchesky og parkerte de rødes venstreback på fart da han scoret det avgjørende 2-1 målet på slutten i gårsdagens kamp på White Hart Lane. 29-åringen tar nå på seg skylden for baklengsmålet.

- Like etter så visste jeg at jeg bare måtte holde handen opp, men vi hadde også sjanser til å vinne kampen. Det er en del av fotballen og vi må prøve å ta med oss det positive fra kampen. Jeg var veldig skuffet, og når det i tillegg skjedde i det siste minuttet hadde vi ikke tid til å komme inn igjen i kampen. Men slik er livet, og vi må legge det bak oss. Jeg må også legge deg bak meg før neste kamp, sier Konchesky til Liverpoolfc.tv.

Venstrebacken fikk også spørsmål om hvordan han har funnet seg til rette i Roy Hodgsons Liverpool-lag.

- Det har tatt meg litt tid, og jeg ble skadet tidlig, så jeg er i ferd med å spille meg tilbake i form nå. Jeg begynner å bli vant med atmosfæren og menneskene rundt laget. Det er mye press her, men det er bra press. Supporterne ønsker at vi skal være blant de fire beste, fordi det er der Liverpool hører hjemme.

- Jeg må løfte spillet mitt. Stedene jeg har spilt før holder ikke like høy standard som Liverpool, men presset er positivt. Jeg kan se tegn på at vi begynner å spille slik han (Roy Hodgson) ønsker. Jo mer vi jobber med det på treningsfeltet, jo mer blir spillerne vant med ønskene til manageren. Vi tar det med oss i kampsituasjon, og spillet vårt har holt mye høyere nivå de siste to kampene.

- Det handler om organisering og hardt arbeid. Spillere som går inn for hverandre om noen er ute av posisjon. Jeg synes laget nå bli organisert i systemet, avslutter Konchesky.