Kuyt frykter ikke City

Manchester City har brukt enormt med penger på overgangsvinduet, men Dirk Kuyt mener Liverpool selv har et godt lag, noe det er på tide å vise.

Manchester Cty har forsterket laget kraftig i sommer, og ekspertene tror at ”The Citizens” vil etablere seg som en av det sterkeste lageen i Premier League denne sesongen. Dirk Kuyt er imidlertid optimistisk foran Liverpools møte med Roberto Mancinis mannskap på City of Manchester Stadium mandag kveld.
- Jeg synes vi skal se positivt frem til kampen. Etter måten vi presterte mot Arsenal må vi bare være positive og gå til kampen for å prøve å vinne den, uttaler Dirk kuyt til Liveproolfc.tv.

- Selvsagt har Mancinis lag kjøpt mange nye spillere. De har et veldig sterkt lag, men det har vi også.

- Du trenger aldri å frykte noen motstandere. Manchester City har kjøpt virkelig gode spillere de seneste par årene, og de har begynt å spille bedre og bedre. Men Premier League er en av de tøffeste ligaene i verden. Hver kamp, uke etter uke, er vanskelig, og du må sørge for å være klar.

- Det ville være flott med en seier mot Manchester City. Jeg tror de også denne sesongen vil bli en av våre rivaler, det samme med Arsenal.

- Hvis du kan ta poeng fra disse lagene, vil det være perfekt. Jeg har en god følelse for det. I fotball kan alt skje, men jeg tror definitivt at mange lag vil være involvert i toppen av tabellen, og vi må sørge for at vi er der også.

Mange mener Liverpool har fått en vanskelig sesongåpning med kamper mot Arsenal og Manchester City. Men Dirk Kuyt synes det er vanskelig kamper i Premier League hele tiden.
- Det er derfor Premier League er så bra. Det er nesten en storkamp å spille hver uke. Allerede så tidlig i sesongen har vi spilt mot Arsenal og nå står City på programmet mandag. Det er dette det handler om.

- Vi har også kvalitet i laget vårt. Det er på tide for oss å vise det. Vi er i godt humør og har en positiv følelse. Vi kan ikke vente med å spille kampen.