Kuyt håper å unngå baklengs

Dirk Kuyt ser gjerne at Liverpool unngår baklengsmål på White Hart Lane, slik at hans gode venn Jose Reina setter enda en klubbrekord i Liverpool FC.

Spanjolen har som kjent holdt buret rent i 99 ligakamper til nå, og blir den keeperen i Liverpools historie som som når 100 kamper uten baklengs raskest neste gang han holder buret reint.

- For meg fremstår Pepe som en av de beste keeperne i verden. Det sier alt når han utkonkurrerer store navn som Ray Clemence, Bruce Grobbelaar og Elisha Scott. Forhåpentligvis holder vi nullen i ettermiddag, for det betyr at vi får med oss et godt resultat hjem. Pepe har gjort en strålende jobb for Liverpoool så langt, og jeg er sikker på at det vil han fortsette med i fremtiden også, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Keeperen er veldig viktig for laget, og i alle mine år i klubben har Pepe reddet mange poeng for oss. En keeper kan holde laget inne i en kamp, og det har han gjort for oss mange ganger, legger nederlenderen til.

- Hans distribusjon er fantastisk, og han er også en fantastisk gutt. Både på og utenfor banen er han viktig for laget. Vi er gode venner utenfor banen. Vi liker å spille golf sammen når været tillater det, avslutter Kuyt.