Kuyt vil ha et godt utgangspunkt

Dirk Kuyt mener Liverpool kan bygge videre på den gode kampen mot Arsenal ved å ta et langt steg mot gruppespillet i Europa League på torsdag kveld. Viktig med godt resultat i første kamp mot Trabzonspor.

Dirk Kuyt tror Liverpool kan slå tilbake etter å ha fått en bitter utligning i mot i siste spilleminutt mot Arsenal. På torsdag venter tyrkiske Trabzonspor i første kamp i playoffrunden til Europa League.
- Vi må holde det gående. Det var skuffende etter å ha spilt så bra med ti spillere i 45 minutter. Jeg synes laget gjorde det meget bra, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Vi fortjente tre poeng, men det er sånt som skjer i fotball. Vi må komme oss over det og gå videre. Måten vi spilte på og den generelle lagånden var meget god. Hvis vi kan fortsette å gjøre de riktige tingene, så er jeg sikker på at det skal gå greit.

Kuyt vet at det blir viktig å få et godt utgangspunkt foran returoppgjøret mot Trabzonspor i neste uke.
- Jeg er sikker på at manageren vil fortelle oss alt om dem de neste dagene. Vi vet at de har et godt lag.

- Du må alltid være klar og få resultater tidlig i sesongen. Vi ønsker å være med i Europa League, så vi tenger et godt resultat på torsdag. Vi vet fra kampene mot Galatasaray og Besiktas at det kan være vanskelig i Tyrkia, så vi trenger et godt resultat i første kamp.

- Vi var meget nær ved å vinne Europa League forrige sesong. Vi er alle her for å vinne trofeer. Hvis vi kunne vinne det, vil det være et stort trofé for alle spillerne.