Kvartett friskmeldt til West Ham

Lege Peter Brukner sier at Torres, Johnson, Kuyt og Skrtel alle er spilleklare til kampen mot West Ham. Joe Cole ventes å bli klar til neste kamp mot Tottenham.

Etter den nedslående meldingen om at Steven Gerrard vil tilbringe flere uker på sidelinjen, har Liverpools lege Peter Brukner i ettermiddag også kommet med noen gode nyheter.

Fernando Torres, Glen Johnson, Dirk Kuyt og Martin Skrtel er alle erklært klare til lørdagens kamp mot West Ham. Joe Cole forventes å begynne og trene for fullt igjen til neste uke og være tilgjengelig til neste helgs kamp mot Tottenham. For Daniel Agger vil det ennå være noen uker før dansken kan forvente å delta i kampsituasjon igjen.

- Fernando tro over på ankelen mot Stoke. Vi så nærmere på det og mente det ikke var så ille, slik at vi ikke hadde noe imot at han ble med i troppen til Spania. Vi har et godt samarbeid med deres medisinske stab og han hadde et par dager med dem hvor han bare fikk behandling og ikke trente. De følte at han var i stand til å spille 45 minutter og det gikk greit for ham. Vi forventer at han vil være fin i forhold til helgen.

- Dirk er på vei tilbake etter en nokså kraftig ankelskade. Vi var fornøyd med å få ham tilbake i spill etter bare tre uker, men etter tre kamper på en uke har han blitt litt øm. Vi diskuterte det med Nederland og ham selv, og mente at det var best at han stod over landskampen.

- Martin fikk en smell mot Stoke. Det var ikke veldig ille, men vi mente det var best at han ikke spilte landskamp.  Vi forventer at både Dirk og Martin også er klare mot West Ham.

- Glen er også tilgjengelig igjen. Han har trent hele uken på Melwood og han er klar til å spille.

- Joe Cole behøver en uke til, fortsetter Brukner. – Han er ikke langt unna nå, men hans hamstring har ikke blitt bra så fort som vi hadde håpet på. Han vil være tilbake i full trening ved starten av neste uke og vi forventer at han vil være klar til å spille mot Tottenham neste søndag.

- Daniel har trolig ennå tre eller fire uker igjen før han kan spille. Det er veldig skuffende og frustrerende, men vi har ikke noe annet valg enn å være tålmodig med ham.