Kyrgiakos fornøyd med formen

- Jeg trodde ikke jeg skulle spille for Liverpool, sier grekeren hos de røde. Den store stopperen har tatt The Kop med storm etter en vanskelig åpning av sin karriere i helrødt.

Etter en noe variabel start med lite spilletid, har Sotirios Kyrgiakos de siste månedene styrket sitt kandidatur hos Liverpool etter flere gode kamper i de rødes midtforsvar. Blant fansen har han blitt aldri så lite av en kultfigur med sin kompromisløse spillestil. Nå ser han fram til avslutningen av en sesong som kan gi både finale i Europa og sluttspill i VM.

- Jeg har vært fornøyd med min form, sier 30-åringen til LFC Weekly. – Jeg har et godt forhold til fansen og jeg kan se at de liker meg siden jeg gir alt for klubben når jeg spiller.

- Noen av mine lagkamerater har sagt til meg at jeg er blitt en favoritt blant fansen og det er noe jeg er stolt av. Det er viktig for en fotballspiller å bli husket på en positiv måte når han er borte.

- Dette er imidlertid ikke tiden for å reflektere. Du må holde det gående, så får en bruke sommeren til å tenke tilbake og analysere sesongen. Det vil kanskje ikke være mulig før juli, siden jeg har VM med Hellas og regner med å være med i troppen så sant jeg er skadefri.

- For øyeblikket fokuserer jeg imidlertid på Liverpool og hvis vi ender sesongen med et trofé, vil det markere en meget tilfredstillende sesong for min del. Før treningen startet denne sesongen hadde jeg aldri trodd at jeg ville komme til Liverpool.