Lee gleder seg til å møte Atletico

Først på dagsorden står ligakampen mot West Ham i morgen kveld, men assistentmanager Sammy Lee innrømmer at han ser frem til semifinalene i Europa League, mot Atletico Madrid.

- Det er en spesiell anledning hver gang vår fotballklubb deltar i en europeisk semifinale, og vi har et godt forhold til Ateltico Madrid, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Det er to kvalitetslag som møtes, og dette er kamper alle ønsker å ta del i. Det blir spesielt for Fernando Torres å reise tilbake til Atletico, men det vil være spesielt for oss andre også, legger han til.

- Jeg vil også benytte anledningen til å gi kreditt til Benfica. De er et veldig godt fotballag, og det krevde en fantastisk prestasjon av våre gutter å slå dem.

- Våre supportere har alltid en stor innflytelse på våre prestasjoner. Jeg vet ikke om det er dem som får oss til å prestere eller om det er motsatt, men vi står uansett sammen om dette.

- Det er bare å se på hva som skjedde mot Benfica. Vi lå under med 2-1 før returkampen, og møtte et lag fra øverste hylle. Den kvelden gjorde alle jobben sin, og den tolvte mann var fantastisk.

- Tiden vil vise om det er en fordel for oss å ha returkampen på Anfield også i semifinalen. Vi må uansett sørge for å gå videre.

I fjor barket Liverpool og Atletico sammen i Champions League, hvor begge kampene endte 1-1.

- Atletico er et veldig godt lag, og vi vet hvor vanskelig disse kampene vil bli. Vi spilte to tøffe kamper mot dem i fjor, og vi møtte dem også under preseason da de kom til Anfield. Vi vet alle hva de står for. Vi kjenner deres styrker og svakheter, og vi har lagt en kampplan. Vi er godt forberedt på oppgaven, avslutter Lee.

Atletico tapte for øvrig 2-1 borte mot Villarreal i går kveld. Dette var deres generalprøve foran hjemmekampen mot Liverpool. Sergio Aguero, som er suspendert i den første kampen mot de røde, scoret Atleticos mål.