Lee om sesongen hittil

Sammy Lee innrømmer at Liverpool ikke har vist seg fra sin beste side hittil i 2010/11, men har tro på at laget vil få belønning før eller senere. Viktig å sette sjansene.

Til tross for skuffende resultater mener assistentmanager Sammy Lee at det er mye positivt å hente fra kampene denne sesongen.
- Det har vært litt blandet så langt, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Det er mye positivt vi kan ta med fra hver kamp vi har spilt, og det har vært noe negativt, men pleier vi ikke å dvele ved det. Vi vet at vi ikke er 100 prosent der ennå, men vi jobber veldig hardt for å prøve og perfeksjonere det vi forsøker å gjøre.

- Det er en overgangsperiode og en periode med forandring. Folk trenger å ta innover seg den forandringen. Det vil ta tid, og sjefen har sagt det. Tabellen er ganske jevn. Bare noen få poeng skiller mange av lagene, men det vi har behov for å omsette ballinnehav til scoringer. Dersom vi setter sjansene vi skaper, så vil det bli bra.

- Vi kan se hva vi prøver å få ut av spillerne, og det er veldig mye arbeid som pågår.

Liverpool ligger for tiden på 16. plass i Premier League etter 2-2 mot Sunderland. Med tre poeng i den kampen, ville de røde ligget på syvende plass. - Det er det denne ligaen handler om. Det er en fin linje mellom suksess og middelmådighet. Vi jobber selvsagt hardt for å være sikre at vi er på riktig side av den linjen.

- Det vi prøver å innføre er vanskelig på denne tiden, men fansen er med oss og har står sammen med oss, og det er viktig for spillerne fordi når de vet at de har supporternes støtte, vil de forsøke å vinne enda mer for dem.

Liverpools neste kamp er mot Utrecht i Europa League.
- Utrecht er et veldig godt lag. De har tempo i hele laget og er veldig godt organisert. Det blir en vanskelig kamp.

- Vi har blitt godt informert om dem. Ethvert lag som slår Celtic 4-0 kommer til å bli en vanskelig motstander, spesielt hjemme. Jeg tror de har vunnet fem av sine seks seneste, så vi vet at de er et solid lag.

- Det vil også være en følelsesmessig tid for både Dirk og John Achterberg, hvis familie kommer derfra. Det vil være bra for dem å komme tilbake dit og forhåpentligvis vil vi komme hjem med riktig resultat.

Sammy Lee er svært glad for å ha Dirk Kuyt tilbake.
- Du liker å ha alle spillerne tilbake. Det er viktig å ha en som Dirk tilgjengelig igjen fordi hans bidrag og erfaring som han tilfører laget er avgjørende. Arbeidsinnsatsen han legger ned er fenomenal.