Lee ser frem til neste sesong

Assistentmanager Sammy Lee innrømmer at Liverpool FC har hatt en dårlig sesong. Nå ivrer han etter å slå tilbake neste sesong, og bebuder at de røde vil gjøre alt de kan for å kjempe om trofeer i 2010/11.

Liverpool blir enten nummer seks eller nummer sju i årets Premier League, og har heller ikke lykkes i de hjemlige cupene eller ute i Europa denne sesongen. Assistentmanager Sammy Lee innrømmer at sesongen har vært en skuffelse, og innser at laget har underprestert til tider.

- Det har vært en noe trykket stemning på Melwood de siste dagene, for å være ærlig. Vi skjønner at vi ikke har nådd våre mål. Vi liker ikke å tape, og vi har totalt tapt 19 kamper denne sesongen. Det er uakseptabelt, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Vi er imidlertid sterke i troen på at vi skal slå tilbake neste sesong. Det må vi bare gjøre. Liverpool handler kun om suksess, og alle forlanger suksess i denne fotballklubben – med rette, fortsetter han.

- Vi vil gjøre det vi kan i sommer for å komme sterkt tilbake. Både staben, spillerne og supporterne vil gjøre sitt. Vi må sørge for at ting går vår vei neste sesong.

- Vi vet hvilken jobb vi har å gjøre, og hvilke krav som stilles av klubben og våre supportere. Vi vet hva supporterne forventer og fortjener. Selv om det er skuffende å se andre lag nyte suksess, trenger vi ikke slikt som ekstra motivasjonsfaktor. Vi er sultne nok på suksess som det er.

- Vi har denne hungeren etter suksess iboende i oss, og vi må nå kanalisere denne hungeren slik at vi når våre mål. Det er hva denne fotballklubben fortjener i fremtiden.

Før sesongen er over, gjenstår en relativt ubetydelig kamp mot Hull for de røde. Lee insisterer imidlertid på at Liverpools spillere vil ta kampen på alvor.

- Da ligaspillet startet var målet å komme så høyt på tabellen som mulig. Nå er sjetteplass det beste vi kan oppnå, og da går vi for det. Det er hva vi vil gjøre på søndag, slår han fast.

Lee tror at Hull blir en farlig motstander, selv om de allerede har rykket ned og vil spille Championship-fotball neste sesong. Vertene har fått Iain Dowie som ny manager.

- Hull er en farlig motstander. De har flere spillere som kan være en trussel for oss. Selv om de allerede har rykket ned, vil de være farlige for oss. Iain har fått en vanskelig oppgave. Alle er klar over hvordan situasjonen var da han tok over managerjobben der, men han har jobbet veldig, veldig hardt. Men vi er egentlig bare opptatt av å gjøre vår egen jobb, og ikke tenke på andres oppgaver. Vi må sørge for at vi vet hvordan vi skal takle oppgaven, og som vanlig er målet å ta de tre poengene.