Lettet Babel

Ryan Babel ble svært lettet da han fikk beskjed om at han var en av de 23 spillere i Nederlands tropp til VM i Sør-Afrika. Landslagssjefen ble overbevist av gode medisinske rapporter.

Ryan Babel pådro seg en hamstringskaden forrige fredag og var ikke med i Nederlands kamp mot Mexico onsdag. 23-åringen fryktet at VM-plassen var i fare, men var meget lettet da han fikk klarsignal av landslagssjef Bert van Marwijk.
- Ettersom jeg ikke har vært fast hos Liverpool, var jeg mer usikker enn vanlig foran treningsleiren. Hvis du da også blir skadet, blir du veldig i tvil. Heldigvis kan jeg nå legge usikkerheten til side og foksuere på VM, sier Babel til De Telegraaf.

Landslagssjef Bert van Marwijk ble overbevist om å ta med spilleren da han fikk rapportene fra Nederlands medisinske støtteapparat.
- Jeg ville vite nøyaktig fra det medisinske støtteapparatet hvordan det var med ham. Den konsultasjonen beroliget meg, uttaler Bert van Marwijk til onsoransje.nl.

Offisielt har hver VM-nasjon frem til 1.juni klokken 23.59 å melde inn sine respektive VM-tropper til FIFA. Deretter kan nasjonene gjøre endringer kun ved alvorlige skader frem til 24 timer før første gruppspillskamp.