Lettet Hodgson

Roy Hodgson er svært lettet over at New England Sports Venture har kjøpt klubben. Manageren innrømmer at det har vært usikre tider for alle tilknyttet LFC.

Roy Hodgson håper at spillerne nå kan konsentrere seg om det sportslige fremover.
- Det er ingen tvil om at en sky er borte og at spillerne vil være i stand til å spille fotball uten å ha spørsmål eller frykt, sa Hodgson på dagens pressekonferanse, som ble avholdt som normalt på Melwood i dag.

- Man går igjennom gode og dårlige perioder. Men det er ingen tvil at jeg synes at en sky er borte fra fotballklubben i dag.

- Jeg synes vi har vært ganske modige som har nektet å bruke det som unnskyldning. Jeg ønsker heller ikke å bruke det som unnskyldning. Faktum er at vi har seks poeng fra syv kamper fordi vi har tapt kamper vi burde ha gjort det bedre i.

- Samtidig vil det være naivt av meg å si at dette ikke har spilt noen rolle. Vi er en stolt klubb, og vi er veldig stolte av å jobbe for klubben. Når klubben er i en dårlig situasjon, så blir man påvirket på en måte.

- Nå må vi begynne å vinne kamper for å sørge for at vi klatrer på tabellen.

Hodgson fikk spørsmål om eiersituasjonen har påvirket spillerne.
- Det er vanskelig for meg å si fordi du kan ikke lese spillernes tanker, mens selvsagt er humøret i fotballklubber alltid påvirket av resultatene.

- Selv om vi hadde hatt de beste eierne i verden og alt hadde vært alle tiders, så vilel vi ha blitt deprimert av det faktum at vi hadde hatt dårlige resultater, og det kan vi ikke forandre fordi det er en del av fotballen.