LFC å vurderer anke utvisningen

Liverpool vurderer å anke det røde kortet til Joe Cole i dagens kamp mot Arsenal. Roy Hodgson sier at spilleren var knust etter å ha blitt utvist i debuten.

Joe Cole var veldig innstilt på å imponere sitt nye publikum i dag. Da spillet hans på banen ikke satt helt som det skulle, ville han hvertfall vise at han la ned en 100% innsats, noe flere av hans defenisve involveringer viste. Da han skulle blokkere en klarering fra Arsenals Laurent Koscielny på overtid i første omgang gikk det galt, og 28-åringen tok med seg mannen. Et ekstremt hardt idømt rødt kort, og den fransk/polske midtstopperen kom seg på bena og kunne spille den andre omgangen. Roy Hodgson forteller at Cole selv var helt knust etter å ha blitt utvist i debuten.

- Han er helt knust. Dette var hans debut for Liverpool, og en fantastisk atmosfære. Han var desperat for å gjøre det bra, og selv om han ikke var helt på topp jobbet han hardt for å komme dit. Så blir han plutselig utvist, sier Hodgson til SkySports.

- Han var helt knust og veldig trist over det hele, fordi han satte laget i en vanskelig situasjon. 0-0 med ti mann gir motstanderen en fordel.

- Jeg har sett det på video. Da det skjedde, tror jeg verken jeg eller Arsene Wenger hadde noen sterk mening om det fra vår posisjon på benken. Vi har nå fordelen med TV-repriser, og de viser meg at han var litt uheldig, fordi han gikk ikke inn for å takle spilleren.

- Joe Cole har en ren historie. Han har aldri tidligere blitt utvist, og har fått veldig få gule kort. Alle som har sett han spille vil være enig i at han ikke er en som takler stygt.

- Det at spilleren ikke ble alvorlig skadet betyr at vi kanskje kan være heldige om vi anker. Det vil bli et stort tap for oss om han blir suspendert. Vi får se på videoen igjen, og høre med dommerne og ekspertene om vi har en sak dersom vi anker, avslutter Hodgson.