LFC får 12 000 finalebilletter

Dersom LFC skulle nå EL-finalen, vil de som har vært på sju eller flere CL- og EL-kamper + en av semifinalene være sikret billett gjennom klubben. Loddtrekning blant de med seks kamper.

Europaliga-finalen spilles på Hamburg Arena 12.mai. Liverpool FC har fått beskjed av UEFA at klubben blir tildelt ca 12 000 finalebilletter dersom man skulle slå Atletico Madrid i semifinalen.

Basert på erfaringer fra europeiske finaler i 2001, 2005 og 2007 vet Liverpool FC at etterspørselen etter finalebilletter vil bli langt større enn tilbudet.

Klubben melder at alle sesongkortholdere, medlemmer og fancardholdere som nå før semifinalene har vært på sju eller flere kamper i Champions League og Europa League denne sesongen, og har dette registrert på sine kort, trolig vil være garantert billett. Men det kreves i tillegg at man må ha vært på minst en av semifinalene.

For de som har seks kamper registrert på sine kort før semifinalene, og som i tillegg kjøper billett til minst en av semifinalene, blir det en loddtrekning om de resterende billettene.

For å få oversikt over hvor mange av de med 6 eller flere kamper (før semifinalene) + minst en semifinale, som er interessert i finalebillett, må nå disse registrere seg om de ønsker finalebillett.

Uansett hvor mange kamper man har vært tilstede på, så er det kun fans som har registrert seg på Liverpoolfc.tv at de er interessert i finalebillett som vil bli tildelt billett om de røde når finalen.