LFC: - Overgangen er sluttført

Både Liverpool og Middlesbrough melder at overgangen til Brad Jones fra nordøst-klubben til Liverpool nå er sluttført. Alle papirene ble klare tidligere i dag.

Liverpool FC bekrefter at Brad Jones’ overgang nå er i orden. Klubbene hadde avtalt en overgangssum på £2,3M før den australske landslagskeeperen reiste til Anfield på mandag for den medisinske testen. Jones ble så enig med Liverpool om en treårskontrakt. Alle de nødvendige overgangspapirene ble klare tidligere i dag, melder Middlesbrough FC. 

Jones er flasket opp på Middlesbroughs akademi, og 28-åringen har spilt 57 ligakamper for nordøst-klubben. Han har også vært på lån i Shelbourne, Stockport, Rotherham, Blackpool og Sheffield Wednesday,

Jones debuterte for Boros førstelag under Steve McClaren i 2-0-seieren mot Notts County i FA-cupen i januar 2004. Ligadebuten kom fire dager senere, i 2-1-triumfen mot Fulham. Han fortsatte å vikariere for Mark Schawrzer frem til landlagskollegaen dro til Fulham i 2008. Etter Schwarzers klubbskifte har han kjempet med Ross Turnbull og så Danny Coyne om målvaktsplassen på Teesside.

Brad Jones
Fullt navn: Bradley Scott Jones
Født: 19. mars 1982, i Armadale (Australia)
Høyde: 191 cm
Tidligere klubber: Bayswater City, Middlesbrough, Shelbourne (lån), Stockport (lån), Rotherham (lån), Blackpool (lån), Sheffield Wednesday (lån)
Landslag: 2 A-landskamper, 6 U23-landskamper og 1 U20-landskamp for Australia
Meritter: Tapende finalist i UEFA-cupen 2005/06, vinner ligacupen 2003/04