Lille forventer bud på Hazard

Lille OSC innrømmer at det vil bli tøft å kunne beholde Eden Hazard dersom belgieren fortsetter med storspillet. Flere Premier League-klubber skal følge spilleren.

Eden Hazard har i den siste tiden blitt kraftig linket til Liverpool FC, og Liverpool Echo bekreftet i dag at det var en spiller klubben speidet og fulgte nøye. Den offensive mitbanespilleren var nok en gang stor på søndag, da Lille slo Monaco med Roy Hodgson på tribunen. Klubbpresident Michel Seydoux innrømmer at klubben forventer å motta bud på spilleren, men er ikke bekymret for å miste han for øyeblikket.

- For øyeblikket koser vi oss med å se han spille. Men sirenene startet ikke denne morgenen. På søndag var han utrolig, og han varmet oss i det kalde været, sier presidenten til La Voix du Nord.

- Vi kommer ikke til å gjemme oss. Vi virker åpenbart at det kommer til å komme henvendelser for et slikt talent. Men spilleren selv har allerede forstått at han gjør det bra her, og at det finnes folk her som hjelper han til å nå hans toppnivå, avsluttet presidenten.

Også Manchester United og Arsenal skal følge situasjonen til Hazard nøye.