Liverbirds Bodø og Skjervøy stiftet

Det vokser og gror i rekkene. Bare denne uken har tre nye Liverbirdsklubber sett dagens lys.

Fra Bodø har vi fått denne mailen:

Etter et godt og stort oppmøte søndag 10. oktober på Wembley Fotball Pub i Bodø for Liverpool supportere, som feiret Supporterklubben sin 30 års dag, tenkte vi noen sjeler at jammen skulle vi hatt en Liverbird avdeling i Bodø.

Vi som var der kunne glede os over storfint besøk av Ragnhild Lund Ansnes som har skrevet boken Liverpoolhjerter, og den evig unge Mr. Phil Neal. Vi ble underholdt av disse to, og hadde en flott stund, unge og voksne.

Etter på skrev vi oss på en liste med info navn og e post adresser.

I ettertid sendt ut en mail med oppfordring til å møte på Wembley Pub søndag 17/10-10 for og kanskje danne en Liverbird avdeling Bodø, og se kamp sammen. Mulig var vi litt skuffet over og ikke se flere ansikter denne søndagen, men søndag er familiens dag for mange.

Vi var noen sjeler som ble fort enige om at vi skulle klare å danne et interimsstyre, og gå for en skikkelig klubb i Bodø som skal favne hele spekteret av Liverpool supportere i vår del av verden, fra 0-100 år. I første rekke ønsker vi å jobbe for å få fatt i alle supportere i Bodø & omegn, for å danne et godt miljø der hele familien skal kunne føle seg hjemme.

Et hovedmål er å få supporterne til å samles for å se kamp og ha det litt kjekt sammen. Vi skal også lage sammenkomster som er sosiale for små og store, litt etter hvert.

Vårt første reelle møte for å sette opp forslag til vedtekter og ellers drøfte litt småsaker, blir torsdag 23.10.2010 i Lagårdveien 82. Kl 19 30

Etter dette sender vi på mailinglisten, vårt referat.

Følgende supportere sitter frivillig i det som skal være starten på noe givende, artig og viktig.

Liverlady Birgit Strømsnes, frivillig sekretær, Jan Holten, Erlend B Mikalsen, Stian Rolandsen, Tom Martin Stemland, Geir Asbjørn Heitmann og Daniel Kjelstrup.

De som frivillig har meldt seg til dette første styret, vil komme tilbake med formell informasjon etter at første møte er avholdt. Så vil første ordinære årsmøte holdes på ny året, som vanlig er. Vi satser på å gjøre et skikkelig arbeid, slik at vi har det i rette former.

Vennlig hilsen
Liverlady

Birgit Strømsnes
[email protected]

Mob. 918 27823


LIVERBIRD SKJERVØY STIFTET

Fra Skjervøy har vi fått denne mailen:

Da er Liverbird Skjervøy Stiftet, stiftelsesmøtet ble avholdt i går, tirsdag 19. oktober.

12 stk. møtte opp, noe vi syns er bra etter kun noen få dagers annonsering på Facebook.

 

For henvendelser til klubben, ta kontakt med:

Rune Arild, mobil: 91881714 eller email: [email protected]