Liverpool følger svensker

Speideren Jakob Friis-Hansen bekrefter at Oscar Wendt og Behrang Safari er spillere man har under oppsikt. Franske Antoine Griezmann linkes også til Anfield.

Etter hvert som det så smått nærmer seg et nytt transfervindu, og det er klart at Liverpool under nye eiere ventelig endelig igjen vil kunne vise noe muskler på overgangsmarkedet, blir stadig flere spillere linket til Anfield.

Speider Jakob Friis-Hansen bekrefter overfor Ekspressen at man vurderer venstrebackene Oscar Wendt og Behrang Safari. De to 25-åringene spiller for henholdsvis FC København og FC Basel.

- Vi har bra kontroll på Oscar, og det gjelder også Safari, sier Friis-Hansen. – Oscar Wendt gjør det veldig bra, men han må spille under press hver uke. I Danmark har du bare noen få bra kamper hver uke. I Danmark og Sveits er standarden omtrent den samme, og i blant kan det være lurt og først flytte til en noe større liga som Bundesliga, men det må ikke være slik, fortsetter speideren men antydning om at Premier League også kan være aktuell for de svenske landslagsspillerne.

Den 19-årige vingen Antoine Griezmann er en annen spiller som stadig settes i forbindelse med Anfield. Griezmann spiller nå i Real Sociedad og skal ha en prislapp på £7M, men kjennes godt av Liverpools strategiske direktør Damien Comolli etter en fortid i St. Etienne.