Managerkarusellen er i gang

Sampdoria bekrefter at Luigi del Neri har forlatt klubben. Han forventes å bli ny sjefstrener i Juventus. Usikkert også i Real Madrid, AC Milan og Inter Milan, og Rafa Benitez forventes å bli linket.

I en kort uttalelse bekrefter Samporia i dag at Luigi del Neri ikke lenger er klubbens førstelagstrener, til tross for å ha ledet laget til 4.plass i La Liga. Det er nå en såkalt dårlig skjult hemmelighet at del Neri tar over i Juventus før neste sesong, hvor Alberto Zaccheroni etter en skuffende sesong ikke forventes å få fornyet sin korte kontrakt.

Rafael Benitez ble sterkt linket til Juventus, og sjansene for at han nå blir på Anfield også neste sesong synes å ha øket. Rafa har flere ganger sagt at han helst vil bli i Liverpool, men har også lagt til at det er i tilfellet at forholdene ligger til rette. Underforstått for de fleste at han får konkurransedyktige vilkår i å kunne hente inn nye spillere foran neste sesong. Inntil Benitez kategorisk slår fast at han blir på Merseyside vil man dermed kunne forvente at han blir involvert i spekulasjoner rundt noen av de store klubbene ute i Europa.

AC Milan er for tiden uten trener etter at Leonardo nylig fikk sparken, mens José Mourinho i kjent stil sier at han ikke vil uttale seg om sin fremtid før man har spilt Champions League finale kommende helg. Mange tror han da vil forlate Inter Milan til fordel for Real Madrid, hvor Manuel Pellegrini feilet i å hente et trofé denne sesongen med sitt rådyre mannskap. Det vil ikke være overraskende om Benitez, som snakker flytende italiensk, vil være på blokka til Milan-klubbene.