Mascherano manglet fokus

Javier Mascherano manglet fokus. Det var grunnen til at manager Roy Hodgson lot argentineren bli hjemme da laget dro til Eastlands mandag.

Det begynte tidlig mandag å svirre rykter om at Javier Mascherano hadde en aksjon gående mot Liverpool FC etter at Roy Hodgson nektet å selge argentineren dersom han ikke fikk de 240 millioner kronene han mener spilleren er verd. På ettermiddagen ble ryktene bekreftet. Mascherano nektet å spille og Hodgson satte dermed Lucas Leiva inn i førsteelleveren mot Manchester City.

Liverpool tapte kampen 3-0 etter å ha blitt rundspilt i perioder av kampen. Nå er Mascheranos framtid i Liverpool usikker. Etter kampslutt gjentok Hodgson beskjeden om at han ikke ønsker å selge Mascherano for under det han mener han er verd.

- Han er en god spiller og har kontrakt med Liverpool. Vi har ingen ønsker om å selge ham billig, sa Hodgson.

Mascherano skal ifølge sjefen ikke likt at Liverpool ikke har vært villige til å selge. Selv har argentineren forhandlet seg fram til en kontrakt med katalanerne.

- Det var bare ett å gjøre, sa Hodgson etter kampen. Javier manglet fokus og kunne ikke spille kampen mot Manchester City.

Til Liverpool Echo før kampen sa Hodgson at han ikke ante hvor Mascherano var.

- Det eneste jeg vet er at han ikke er her. Hodet var ikke på rett sted og han hadde tankene sine alle andre steder enn i Liverpool. Dermed mente vi at det ikke var riktig å la ham spille. Det er flere som ønsker hans tjenester, men så lenge vi ikke får det vi mener han er verd, så vil vi ikke selge spilleren. Jeg er sikker på at dette vil løse seg på en eller annen måte en av de kommende dagene. Det er ikke første gang en spiller blir kontaktet av andre klubber, men at spilleren må bli der han har kontrakt, all den tid budet ikke er høyt nok.