Mascherano nekter å spille

Javier Mascherano nekter å spille kveldens kamp mot Manchester City, melder Sky Sports.

Skysports.com melder knappe to timer før kveldens kamp mot Manchester City at Javier Mascherano nekter å spille kampen, som en følge av at Liverpool FC avslo et tilbud fra Barcelona.

Mascherano har ønsket seg bort fra Anfield som en følge av at han og hans kone ikke trives i England. Liverpool-manager Roy Hodgson har sagt klart fra om at han ønsker 21 millioner pund for midtbaneankeret og buidet fra Barcelona var ikke i nærheten av dette. Nå skal altså argentineren ha reagert så sterkt på dette at han nekter å spille den viktige bortekampen mot Manchester City.

Hodgson sa siste uke at klubben ikke har fått noen tilbud på Mascherano, men de siste rapportene og uttalelser fra Mascherano selv tyder på at et bud er kommet fra Nou Camp. Argentineren skal til og med ha blitt enig med katalanerne om sine personlige betingelser. Liverpool skal ifølge ryktene ha avslått tilbudet og dette har ledet til Mascheranos sitt-ned-aksjon.

Dette åpner for at Lucas Leiva erstatter Mascherano, som han gjorde det i torsdagens playoff-kamp mot Trabzonspor. Etter å ha spilt en strålende kamp mot Arsenal i sesongpremieren forrige søndag, sto Mascherano over Europa League-kampen på grunn av en skade.