Mascherano takker Rafa og staben

Mascherano mener Benítez skal ha mye av æren for at han er blitt den spilleren han er. Han synes det var skuffende å tape mot United, men poengtap for konkurrentene ha gitt mer håp.

Javier Mascherano er svært nær ved å skrive ny kontrakt med Liverpool. Han innrømmer at muligheten for å jobbe videre sammen med Rafael Benítez har vært en nøkkelfaktor til at han ønsker å fortsette karrieren på Anfield. Benítez avslørte tidligere i uken at kontraktssamtalene hadde kommet langt, og beskrev Mascherano som en spiller enhver manager ville like å ha på sitt lag.
- Jeg er er veldig stolt av at en manager som Rafa Benítez sa noe slikt om meg, uttaler Javier Mascherano til Liverpool Echo.

- Alle managere har ulike måter å jobbe på. Rafa er helt ulik Diego Maradona og andre managere jeg har hatt.

- I tre og et halvt år har jeg jobbet med Rafa. Jeg kan nå si at jeg er en bedre spiller og enn bedre person enn da jeg kom hit. Det er takket være Rafa og hans stab.

Mascherano innrømmer at sist helgs 1-2-tap mot Manchester United var vanskelig å svelge, men det faktum at Manchester City og Aston Villa avga poeng i midtuken har gitt bedre muligheter for en topp fire-plassering.
- Det var skuffende mot United, men forestillingen var ikke dårlig. Vi begynte meget bra og fikk et mål, men så ble det vanskelig.

- Hvis vi hadde beholdt ledelsen litt lenger, ville det ha blitt lettere for oss å skape sjanser på kontringer.

- De fikk et straffespark, men jeg synes at min forseelse på Valencia var utenfor straffefeltet. Det var en vanskelig avgjørelse for dommere som ikke hadde noe tid på å bestemme seg.

- Med de andre resultatene denne uken har vi mer håp.