Matt Taylor linkes

Boltons anvendelige spiller, Matt Taylor, linkes til Liverpool. Også West Ham skal være interessert i spilleren, som har mistet sin faste plass på laget til The Trotters.

Midtbanespilleren har mistet plassen sin i Wanderers til nykommeren Martin Petrov og ifølge Metro har Liverpool, sammen med West Ham, meldt interesse for 28-årige Taylor.

Det er forventet at Roy hodgson muligens ser for seg Taylor som et alternativ på venstresiden i forsvaret, der alle kunne se at Daniel Agger hadde store problemer mot Manchester City mandag kveld.

Taylor er en anvendelig spiller, som kan gå inn og fylle en plass på venstresiden i forsvaret, som er en av hullene som bør fylles når transfervinduet lukkes natt til 1. september.

Hodgson må kjempe om Taylor med West Ham.manager Avram Grant, som også befinner seg på nedre halvdel av tabellen og trenger sårt forsterkninger. Boltons manager Owen Coyle sier imidlertid at han gjerne beholder Taylor på Reebok Stadium.

- Matt Taylor er en fantastisk spiller som har hatt en utrolig karriere i Premier League. Han er frustrert for øyeblikket fordi han sitter på benken. Jeg kan forstå dette, men han har fortsatt en sentral rolle i klubben, sier Coyle.