Mavinga ønsker å dra

Den franske forsvarsspilleren Cris Mavinga ønsker å forlate Liverpool. Manglende tillit er årsaken.

Mavinga sier til bladet France Football at han er svært skuffet over manglende tillit hos Liverpools nye manager. Nå ønsker han å forlate Anfield.

- Jeg er skuffet og trodde at suksessen på Frankrikes U19-landslag og innsatsen min der skulle gi meg muligheten til å trene med Liverpools A-lag og også gi meg muligheten til å spille kamper, sier 19-åringen til France Football.

Han mener at ankomsten til den nye manageren forringet sjansene hans på førstelaget.

- Han endret på organisasjonen i klubben, og valgte engelske spillere framfor de utenlandske, noe hans forgjenger ikke gjorde. Hodgson gjorde det klart at han ønsket å rendyrke Liverpool mer som en engelsk klubb, mer enn det som har vært gjort tidligere. Vi merker det allerede på reservelaget, men valget er gjort og det må vi respektere, sier Mavinga, som ble ansett som en meget talentfull forsvarsspiller da Benitez kjøpte ham.

Franskmannen sier han har forsøkt å snakke med Hodgson om situasjonen, men at han ikke ble særlig klokere.

- Ja, jeg har snakket med ham, men fikk ikke særlig til svar. Problemet er at det er for mange spillere som trener med førstelaget. 28 spillere! Med Rafael Benitez fikk jeg trene med de profesjonelle, men nå er jeg tilbake blant reservene, sier en skuffet Mavinga til France Football.