Maxi inn mot Burnley

Rafael Benitez sier at Maxi Rodriguez er blitt en viktig spiller for hans lag, og argentineren vil gå rett inn på laget mot Burnley. Liverpool skal ha blitt tilbudt Rafael van der Vaart.

Viktig argentiner
Forsvarerne Skrtel, Aurelio, Insua og Kelly er alle fortsatt ute til morgendagens møte med Burnley, noe som gjør at forsvarersfireren etter alle solemerker fortsatt blir Johnson, Carragher, Kyrgiakos og Agger. Trolig vil Rafa Benitez flytte Steven Gerrard ned på den sentrale midtbanen i en kamp de røde må vinne for å ha noe håp om å kunne knipe 4.plassen i Premier League, og spille sammen med enten Mascherano eller Lucas. David N?Gog er tvilsom på topp og Dirk Kuyt eller Ryan Babel kan være aktuelle for en slik rolle, samtidig som de kan spille på flankene. I tillegg er Yossi Benayoun en aktuell mann på kantene eller bak en ensom spiss. En spiller som imidlertid synes sikker på å komme inn er Maxi Rodriguez, som ikke er tilgjengelig i Europa League og har vært hjemme på Merseyside og forberedt seg til ligaspill.

- Maxi har blitt en veldig viktig spiller for oss, sier Rafael Benitez til Liverpool Echo. - Han kan holde på ballen, han kan slå pasninger og han har god energi.

- Han arbeider alltid hardt og det var synd vi ikke kunne benytte ham mot Atletico, forhåpentligvis vil vi spille bra med ham i ligaen.

- Han er annerledes enn mange av de andre spillerne vi har. Han har en veldig god fotballforståelse og vi har vært veldig fornøyd med hva han har gjort for oss så langt.

- Vi må konsentrere oss om vår kamp, svarer Rafa på spørsmål om plassene 4-7 i ligaen. ? Vil situasjonen bli annerledes etter helgen? Vi får se. Vi har forventet at andre har tapt poeng tidligere uten at det har skjedd.


Interessant nederlender
Ifølge Andy Hunter i The Guardian har Liverpool blitt tilbudt flere spillere i Real Madrid, foran en sommer hvor de helhvite har planer om et skikkelig ryddesalg.

De røde skal ha sagt seg interessert i Rafael van der Vaart, da trolig med tanke på at 27-åringen kan spille i alle tre rollene bak Fernando Torres i et 4-2-3-1 system. Van der Vaart har slitt med å få spille fast for de helhvite, men har vært på banen i 21 ligakamper for Real denne sesongen. Mannen med 75 landskamper er fortsatt en viktig brikke for Nederland.

The Guardian tror at Real vil vente å få tilbake mesteparten av de 13 millioner euro man betalte Hamburg i 2008, eller en overgangssum i nærheten av £10M.

Nå er økonomien og fremtiden i Liverpool FC som kjent svært usikker, men interessen for Rafael van der Vaart skal altså ha blitt gjort til kjenne fra Rafael Benitez.