McMahon fornøyd med Wilson

Liverpoolreservene spilte uavgjort 1-1 mot Everton i går. Trener John McMahon synes poengdeling var et rettferdig utfall av kampen, og trekker frem Danny Wilson som de rødes lyspunkt.

Dani Pacheco ga de røde ledelsen med en vakker scoring, før Victor Anichebe utlignet for de blå like etter, i gårsdagens miniderby i reservelagsligaen. Trener John McMahon var begeistret for måten spanjolen gjorde målet sitt på.

- Dani produserte litt magi da han åpnet ting opp for oss, og det er hva vi ønsker han skal gjøre for oss oftere. Han er kapabel til å gjøre det mot hvilket som helst lag, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes uavgjort var et rettferdig resultat, kampen sett under ett, og jeg var fornøyd med hvordan vi spilte. Det var en god kamp å se for tilskuerne, og ikke et typisk derby med få sjanser. Det var bra spill fra begge lag, og det var underholdende.

Danny Wilson var tilbake på laget, etter å ha gjort sin debut for Skottland med både scoring og målgivende. Reservelagstreneren var spesielt fornøyd med den skotske 18-åringen etter i går.

- Danny gikk fra et slikt høydepunkt med å score i sin Skottland-debut i forrige uke, til å spille reservelagskamp, og jeg synes han var strålende. Det er et kompliment til Danny, og han viser alltid den riktige innstillingen. Spillet hans er et godt eksempel, som alle må følge når de spiller for reservene. Fordi hver gang du tar på deg en rød drakt, må du gå ut og forsøke å være den beste spilleren utpå der.

David Amoo hinket av banen med en hamstringskade i gårsdagens andreomgang. Den skal ikke være så alvorlig som det så ut.

- David er ok, og jeg tror ikke det er så ille som vi først trodde, så vi krysser fingrene for han, avsluttet McMahon.