McMahon frustrert over sjansesløsing

John McMahon følte at misbrukte sjanser kostet hans lag seieren, da Liverpools reservelag spilte 1-1 mot Blackpool på akademiet i Kirkby i ettermiddag.

Nathan Eccleston ga Liverpool ledelsen i første omgang, etter et flott angrep. Men Ishmel Demontagnac utlignet mot slutten av kampen, etter svakt keeperspill av Brad Jones.

- Jeg synes vi spilte en del god fotball, men det gjelder å få et sluttprodukt og det klarte vi ikke i dag, uttaler reservelagsmanager McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi startet kampen bra, og Nathan gjorde et fint mål. Det var synd vi ikke viste samme oppfinnsomhet og smarte spill rundt deres sekstenmeter ved flere anledninger, legger han til.

- Spillet og organiseringen generelt var bra, men det var skuffende at vi ikke kunne ta vare på sjansene våre. Når du ikke gjør det, er det alltid en sjanse for at du vil slippe inn et mål.

- Jeg kan ikke være for skuffet, for vi spilte mot noen rutinerte spillere, noe som er nyttig for våre unge spilleres utvikling.

Fabio Aurelio gjorde comeback etter skade, og spilte i 75 minutter. McMahon forteller at comebacket var en sukess.

- Det var planen å gi Fabio 75 minutter, og han viste hvilke kvaliteter han besitter når han har ballen. Han klarte seg fint, og hjalp de andre spillerne. Han er en fantastisk proff. Han gjør alltid ting riktig, og det er en fornøyelse å ha ham med oss.