Milla skal overtale N'Gog

Kameruns fotballforbund (FECAFOOT) ønsker å få David N’Gog til å spille landslagsfotball for dem. Landslagslegenden Roger Milla skal forsøke å overtale spissen.

David N’Gog har representert Frankrike på alle aldersbestemte nivå fra U16 til U21, men kvalifiserer til spill for Kamerun gjennom sin far. Ifølge visepresident i FECAFOOT, Francis Mveng, har forbudet gjort det meste for å franskfødte David N’Gog om bord, men den endelige avgjørelsen hviler på spilleren selv.
- Ballen er spilt over til ham. Vi har vist interesse for ham og forventer at han reagerer så for som mulig, uttalte Mveng til journalister i Douala nylig.

Kamerun ønsker så gjerne å få Liverpool-spissens tjenester at de har bedt landslagslegenden Roger Milla personlig om å møte N’Gog i forsøk på overtale spilleren.
- Enhver spiller med kamerunsk opprinnelse ønsker å spille for ”løvene”. Det er opp til oss i FECAFOOT og gå ut der og overbevise dem. Nå som Frankrike ser etter en ekte angriper, så må vi hente David N’Gog så fort som mulig fordi de kan slå oss der, fortalte Milla.

David N’Gog er tatt ut i Frankrikes U21-tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Ukraina 3. september og Malta 7. september.