Møt Jan Mølby i Liverpool

For de av dere som skal til Merseyside i forbindelse med kampen mot West Ham er det også mulig å få med seg en kveld med den legendariske dansken.

Supporterklubbens medlemmer er invitert til ny "Charity Night" lørdag 17. april med Jan Mølby og Darren Farley på programmet. Mølby trenger ingen nærmere presentasjon etter over ti år i klubben. Han livnærer seg i dag med tv-jobbing og denne type opptredener. I fjor ble han kåret til Englands beste ?After Dinner Speaker?. Gled dere!

Med seg får han også den kjente ?scouse impressionist? Darren Farley som har slått seg opp ved å etterligne spillere og manager i Liverpool. Sjekk link fra Youtube her. Tid og sted er Bradley's Wine Bar, adresse: Walton Road (hjørne mot Cristopher Street). Ca 6-7 minutters kjøring i taxi fra sentrum.  Dette skjer altså lørdag 17. april. Dørene er åpne fra klokken 19.30.

Billetter koster £10 per hode og kan bestille ved og sende en mail til [email protected]. Send oss ditt navn og hvor mange billetter du ønsker. Disse vil ligge i en konvolutt ved inngangen og vente på deg. Du betaler ved ankomst. Det er mulig å ha med barn ned til 12 år.



Møt tidligere President i Supporterklubben, Jan Mølby, i Liverpool