Møt oss i Kr.Sand, Farsund og Egersund

Supporterklubben fortsetter sin jubileumsturne sammen med Liverpoolhjerters Ragnhild Lund Ansnes kommende helg. Da besøker vi Liverbirdsklubbene i Kr. Sand, Farsund og Egersund. Med oss blir også tidligere spiller og manager Roy Evans.

Helgens program blir som følger:

2. desember: Kristiansand
Sted: Uptown
Tid: klokka 18.00 (dørene åpner kl 17)

Den siste av Boot-roomlegendene, selveste Roy Evans er med når supporterklubbens Tore Hansen sammen med Liverpoolhjerters Ragnhild gjester Kristiansand Liverbirds og andre røde hjerter i sørlandsbyen samles for å se kamp i Europaligaen og markere Supporterklubbens 30 års jubileum. I forbindelse med kampen underholder trekløveret og satser på god stemning. Det blir selvsagt mulighet å sikre seg "Liverpoolhjerter" i julegave både til seg selv og andre røde venner med julehilsen fra mannen som var hele 35 år i LFC samt bokas forfatter.
Roy Evans forteller fra sin rikholdige karriere på Anfield.

Mer info: http://www.liverbirds.no/?p=291

Fredag klokka 16 -17.30 blir det boksignering på Sørlandssenteret (Notabene).3. desember: Farsund
Sted: Puben
Tid: klokka 20.00

Supporterklubbens Tore Hansen inviterer denne gangen til fest på intet mindre enn sin egen hjemplass med Ragnhild Lund Ansnes og Roy Evans som medbragte gjester. Det starter altså på Puben på Nytorvet klokken 20. Det er ikke nødvendig med påmelding. Gratis inngang.

Bli med på rød fest, gode historier fra Roy Evans og boksignering ved Ragnhild Ansnes. Boken kan kjøres under arrangmentet.

Medarrangør: Liverbirds Farsund


 

4. desember: Egersund
Sted: Plaza
Tid: klokka 19.30

Liverbirds Egersund inviterer alle Liverpool supportere til en helaften på Plaza den 4. desember. Selveste Roy Evans vil være tilstede under kveldens begivenheter hvor han vil fortelle om sin tid i Liverpool.

Med seg har han Tore Hansen som er daglig leder i supporterklubben (LFCSCSB) og forfatteren av den kritikerroste boka ”Liverpoolhjerter”, Ragnhild Lund Ansnes. Hun vil fortelle om boken og det vil bli mulighet for å kjøpe signerte utgaver, hvis førsteopplag allerede er utsolgt. Den perfekte julegave for alle røde fans!

Pris: 250,- (koldtbord og CC inkl.) Det blir solgt drikke til reduserte priser fram til 22.30

Etter klokken 23.00 blir det underholdning med Dan Parsons.

Påmelding: [email protected]
Mobil: 934 27 349

Det blir også boksignering hos Rasmussen Libris i Egersund på lørdagen mellom kl. 14.00 – 16.00.

Kan kombineres med en tur i Julebyen Egersund. Kom og opplev en juleby helt utenom det vanlige og en opplevelse du sent vil glemme!

Egersund Liverbirds – meld deg inn

 http://www.julebyen.no/