Møt oss i Stavanger og Ålesund

Supporterklubben fortsetter sin jubileumsturne sammen med Liverpoolhjerters Ragnhild Lund Ansnes kommende helg. Da besøker vi Liverbirdsklubbene i Stavanger og Ålesund, samt boksignering i Sandnes. Med oss blir også Gary Gillespie.

Her følger oppsettet på arrangementene på de forskjellige stedene:

26. november: Stavanger med Gary Gillespie
Tid: 19.00 Sted: Stavanger Sportscafè

Liverbirds Stavanger har æren av å invitere alle Liverpool-supportere til et storslagent julebord FREDAG 26/11.

Denne gangen har vi tenkt å overgå tidligere suksesser, så møt opp til god julemat og drikke, underholdning, utlodning av premier og celebert besøk!

Selveste Gary Gillespie, en av legendene fra Liverpools glanstid på 80-tallet, kommer og forteller fra sin tid i klubben.
Tore Hansen, mangeårig leder for den skandinaviske supporterklubben (LFCSCSB), vil også være til stede.
I tillegg kommer forfatter av den kritikerroste boka 'Liverpoolhjerter', Ragnhild Lund Ansnes. Vi får også mulighet til å kjøpe signerte eksemplarer av boka, hvis førsteopplag allerede er utsolgt fra butikkhyllene. Den perfekte julegave for alle røde fans?

Vær med og vis at Liverpool-interessen er på topp i Stavanger!
Sett av fredag 26/11 til dette julebordet - du kommer ikke til å angre!
 

Pris: 300,- (inkl. 2 drikkekuponger)    
Påmelding (asap): [email protected]  
Mobil: 40 21 72 91
Meld deg inn i Stavanger Liverbirds

 

27. november: Sandnes med Gary Gillespie
Boksignering på Intersport Sandnes Tinghuset klokka 12-13.30
Sikre deg julegaver med hilsner fra en vaskeekte Liverpool-legende og forfatteren av Liverpoolhjerter.
Deretter hopper vi på flyet og kommer til Ålesund.

 

Gary Gillespie

27. november: Ålesund med Gary Gillespie og komiker Darren Farley
Sted: Abbey Road Tid: 19.30

Supporterfest sammen med Ålesund Liverbirds og andre Liverpool-frelste deromkring der Tore Hansen, Ragnhild og selveste Gary Gillespie underholder for ikke glemme den utrolige imitatoren Darren Farley som kommer med Benitez, Carragher og Steven Gerrard i sekken m. fl!

Medarrangør: Liverbirds Aalesund. GRATIS!!

Liverpool-fansen verden over har hatt en tøffere sesongstart i år enn på mange, mange tiår. Eierbråk, farse i engelske- og amerikanske rettsaler, og den svakeste sesongstarten ute på gressmatta på rundt 50 år, har gjort tilværelsen for de mange norske Liverpool-supporterne frustrerende, og til tider, deprimerende.
Men: Til tross for denne håpløse sesongstarten vokser Supporterklubben (LFCSCSB) som aldri før og satte nylig ny medlemsrekord med 36,500 medlemmer.

I høst fylte Supporterklubben til den verdensberømte fotballklubben 30 år og feirer dette med en jubileumsturné der de reiser landet rundt og sprer glede, og møter gamle, og kanskje noen nye, medlemmer så vel som andre Liverpool-hjerter.

27.november kommer daglig leder i supporterklubben, Tore Kjell Hansen, til Ålesund. Han har mange gode historier å fortelle fra sine mange år som aktiv i LFCSCSB.

Med seg har han NRK-journalisten Ragnhild Lund Ansnes, forfatter av braksuksessen "Liverpoolhjerter", ei reise i norske Liverpool-supporteres sterkeste minner. Boka kom i høst og er tidenes første offisielle klubbutgivelse fra LFC utgitt på et annet originalspråk enn engelsk, og viser hva fotball gjør med fansen. I Ålesund deler hun med oss noe av alt det utrolige hun fant ut i løpet av de tre årene hun skrev boka. 5000 eksemplarer er nå utsolgt fra bokhandlerne. Nytt opplag er i trykken, men Ragnhild vil ha med noen bøker til Ålesund for de som trenger julepresanger.

Ikkje nok med det, de har også med seg Liverpoollegenda Gary Gillespie. Han vil fortelle fra sin karriere som spiller i Liverpool, han har flere ligamesterskap og cuptitler på CV'en sin. Han er i dag ekspertkommentator blant annet hos BBC, et kvalitetsstempel og en anerkjennelse for Gary - ditte blir knallbra!

Alt dette, og mer til til, vil foregå på Abbey Road - vårt nye møtested. Der foregår storstilt oppussing om dagen, og de satser alt på å få i stand det meste til lørdag 27.november. Dette blir et lukka arrangement for Liverbirds Aalesund og alle som vil inn må melde seg på på forhånd. Vi har et begrenset antall plasser (100), så her gjelder først til mølla.

Gary, Tore og Ragnhild vil underholde, Asbjørn Wille fra Supporterunionen for britisk fotball avd. Sunnmøre vil kjøre quiz, og Sindre Johannessen vil orientere om 23 Foundation. Så dette blir i klartekst en veldig rød aften!! Kom og slå av en prat med Tore, Ragnhild og Gary - som alle har en fot innafor det aller helligste - Anfield!!

Og kanskje får vi plass til en overraskelse eller to :)

Cover: 0,-.

Påmelding skjer ved å sende en mail til denne e-posten. Det er her viktig at om du melder deg på og likevel ikkje kan komme, gir oss beskjed om dette snarest råd. Vi tror dette fort kan bli så populært at det blir venteliste på å få være med.
Du kan også ringe Bertil på mobil: 41460404.

Meld deg inn i Ålesund Liverbirds