Mourinho føler med Hodgson

Real Madrids manager Jose Mourinho føler med Roy Hodgson og mener han tok over et lag i fritt fall. Liverpool får kamp om back.

Mourinho om Hodgson
Real Madrids nye sjef Jose Mourinho har ikke unngått å komme med stikk om Liverpool og sin etterfølger i Inter Milano, Rafael Benitez de siste årene. Nå føler han med Benitez etterfølger på Anfield.

- Jobben er veldig vanskelig for Roy. Det handler om å snu et Liverpool som over de siste årene der situasjonen er blitt verre, verre og atter verre. Liverpool var i 2004 bedre enn Liverpool i 2005, 2005 var bedre enn 2006 og 2006 bedre enn 2007. Det blir en tøff sesong for Roy Hodgson. Han trenger tid og det er ikke lett, fordi jeg tror ikke klubben dro i den rette retningen, sier Mourinho til Daily Telegraph.

Mourinho kommer også med atter et spark til Rafael Benitez.

- Han vil umulig gjenta den suksessen som jeg hadde i Inter. Han har fått en drømmejobb fordi han nå har tre trofeer å forsvare. Det har ikke jeg i Madrid. Han er heldig, men jeg ønsker ham lykke til. Skulle Benitez vinne den Intercontinentale cupen med Inter, så er det mitt trofe, all den tid han har to kamper og jeg tretten, sier Mourinho til Daily Telegraph.

Kamp om Salcido
Liverpool varslet mandag sin interesse i PSV Eindhovens venstreback, Carlos Salcido. Nå har Birmingham varslet at også de kan tenke seg spilleren og forbereder et bud på tre millioner euro for den 30 år gamle spilleren.