N'Gog sulten på flere mål

David N'Gog håper at hans første scoring på to måneder kan være starten på flere mål for hans del, i en innspurt av sesongen hvor de røde må greie seg uten Fernando Torres.

- Jeg har glad for min scoring, fortalte den 21-årige angriperen til Liverpools hjemmeside etter 3-0 seieren mot West Ham. - Jeg hadde ikke scoret på et par måneder og som spiss ønsker du alltid å gjøre mål.

- Det var godt for meg og min selvtillit. Forhåpentligvis kan jeg nå score oftere, det vil også være til det gode for laget.

- Det var en god kamp av laget, mente N'Gog etter at tre hjemmepoeng gjør at håpet om en 4.plass i ligaen fortsatt er i live. - Vi startet bra, spilte god fotball og scoret mål. Det lover godt foran avslutningen.

- Fernando har hatt problemer med skader og det er ikke bra for oss siden han er en virkelig nøkkelspiller for laget. Vi vil imidlertid prøve å gjøre vårt beste og jeg tror vi har spillerne til å greie det.

- Liverpools supportere har støttet meg og laget i hva som har vært en vanskelig sesong, og vi ønsker å gjøre det vi kan for dem.

- Nå må vi bare holde det gående, vinne hver kamp som er igjen av ligaen og se hva som skjer.