N'Gog usikker mot Burnley

Liverpool vet ikke om David N'Gog blir tilgjengelig til søndagens kamp med sitt ryggproblem. De røde er tilbake på Merseyside etter å ha flydd direkte fra Madrid.

Rafael Benitez er glad for at man er kommet tilbake tidligere enn det var fryktet fra Spania. Nå er det snakk om å forberede seg og analysere foran ligakampen mot Burnley på søndag ettermiddag. Manageren vil vurdere flere muligheter i forhold til laget, men David N'Gog er usikker etter å ha blitt byttet ut med smerter i ryggen mot Atletico Madrid.

- N'Gog var virkelig sliten. Han fikk seg noen smeller og hadde et problem med ryggen. Legen sa i pausen at han ikke ville være i stand til å fullføre 90 minutter, sier Rafa etter ankomst til Merseyside.

- Vi vil vurdere flere ting, men nå er det for tidlig å si noe. Vi må trene og etterpå analysere situasjonen nøye.

- Det er positivt at vi er tilbake fra Madrid via fly, da vi tenkte at vi ikke ville være tilbake før sent på lørdag.

- Nå har vi litt tid, vi kan hvile og gjøre oss klare.

- Vi må bli bedre på bortebane og dette er en mulighet til å gjøre noe med det. Det er aldri lett å spille borte, spesielt mot et lag som kjemper mot nedrykk, men vi vil gjøre det vi kan.

- Vi har selvtillit og tro på at vi kan spille bra og score mål. Skulle vi vinne, vil det også være bra foran returmøtet med Atletico.

- I ligaen må vi gjøre vår jobb, vi må vinne og se hva som skjer. Vi kan ikke kontrollere hvordan andre lag gjør det. Det vil bli vanskelig å bli nr. 4, men vi må gjøre det vi kan gjøre.