Nærmer seg enighet

Rapporter i spanske media tyder på at det nå kun skiller tre millioner euro (24 millioner kroner) på at Barcelona og Liverpool skal bli enige om salg av Javier Mascherano.

Mye handler om Javier Mascherano i engelske og spanske medier. Etter at argentineren gjorde seg selv utilgjengelig for kampen mot Manchester City mandag kveld, flommer Liverpool-forum i inn- og utland over av kritiske meldinger.

I mens fortsetter forhandlingene mellom partene. Barcelona og Javier Mascherano skal være enige om en fireårskontrakt. Nå gjenstår det at lagene skal bli enige. I følge spanske medier skiller det nå tre millioner fra å bli enige om en kjøpesum.

Dette tyder på at Barcelona har kommet tilbake med atskillig mer penger enn de tolv millioner pundene (pluss spilleren Alexander Hleb) som det første tilbudet lød på.

Roy Hodgson sendte en klar melding til katalanerne mandag kveld, der han ba Barca om å komme med en mye større bunke penger dersom han skulle vurdere å selge.

Opprinnelig verdsatte Liverpool Mascherano til 25 millioner pund, men har signalisert at de kan strekke seg til 21 millioner pund. De siste rapportene fra Spania tyder på at Merseysiderne kan være villig til å la midtbaneankeret gå til Nou Camp for rundt 20 millioner pund. Liverpool gjorde det tidligere i klart at de ønsket en overgangssum i rene penger og ikke et tilbud som inneholdt Hleb. Dette skal ifølge spanske medier katalanerne nå ha etterkommet.