Napoli-manageren er optimist

Napoli tar i morgen i mot et veldig svekket Liverpool-lag, og Napoli sin manager, Walter Mazzarri, tror vertene vil få med seg et godt resultat. Dossena vil vise sitt sanne jeg. Rød trio spilte for England U17 borte mot Georgia.

Napoli tar i morgen kveld i mot Liverpool FC til Europa League-kamp på San Paolo. Til tross for hærverk på gressmatta, kommer kampen likevel til å bli spilt som planlagt, og Napoli sin manager er optimist.

- Vi vil gjøre alt vi kan for å slå Liverpool. Jeg ønsker meg en god kamp, og håper laget spiller god fotball og gjør en god kamp, sier Walter Mazzarri til SkySports i dag.

- Jeg ønsker ikke bare å sikre et godt resultat - jeg ønsker å oppnå det på en stilfull måte. Vi ønsker å glede våre supportere, og vi vil spille med sjel, uansett hvordan utfallet blir.

Liverpool stiller kraftig svekket i Italia, og har ikke med seg Steven Gerrard, Fernando Torres, Raul Meireles, Daniel Agger, Glen Johnson eller Lucas Leiva i troppen til morgendagens kamp.

- De har en god stall. En enkelt spiller vil ikke avgjøre lagets styrker. Jeg er bekymret, for det er klart at Roy Hodgson tar ut et lag som vil gi oss problemer.

Forventet lagoppstilling for Napoli skal være følgende (i 3-4-2-1 formasjon): De Sanctis, Cannavaro, Aronica, Campagnaro, Dossena, Gargano, Pazienza, Hamsik, Lavezzi og Cavani.

Andrea Dossena gleder seg til å vise Liverpool hvilken spiller han egentlig er, etter et mislykket opphold på Anfield.

- Dette er kampene du ser etter på terminlista, og jeg kan knapt vente til avspark. Jeg ønsker å understreke at jeg hadde det fint i Liverpool, ettersom det var en god livserfaring og jeg fikk opplevd kulturen. Dessverre så fikk jeg ikke vist mitt beste spill, men Napoli ga meg en sjanse, sa Dossena på pressekonferansen.

- Nå kan jeg vise Liverpool hvem den virkelige Andrea Dossena er. I morgen vil jeg klemme mine tidligere lagkamerater og venner som jeg fortsatt har der, men det er en viktig kamp, og jeg vil være tent, avslutter Dossena.

Napoli ligger på fjerdeplass i Serie A, med 12 poeng etter 7 kamper. De har scoret 13 og sluppet inn 9 så langt denne sesongen.

Rød trio for England U17
Raheem Sterling, Matty Regan og Adam Morgan spilte alle for England U17, da de i ettermiddag spilte 1-1 mot Georgia i Tbilisi i en EM-kvalifiseringskamp.

Sterling og Regan spilte hele kampen, mens Morgan kom inn 10 minutter før full tid. Et poeng for England U17 mot Polen på lørdag skal være nok til å få dem kvalifisert for U17 EM.