Ny kontrakt for Kacaniklic

Svenske Alex Kacaniklic (18) bekrefter overfor Helsingborg Dagblad at han har fått tilbud om en ny 2-årig kontrakt med Liverpool som han har akseptert. Skal begynne å trene 10.juli.

- Jeg har kjempet for en ny kontrakt så dette føles veldig moro. Nå mangler bare signaturen, men det tar vi i sommer når jeg kommer tilbake til England, sier Alex til avisen.

Det dreier seg om en ny og forbedret 2-årig kontrakt for spilleren som sist sesong var fast med reservelaget og hadde en god sesong på venstrevingen.

- Jeg ønsket ikke å reise tilbake til Sverige, da jeg har mye større muligheter her i England. Den nye kontrakten gjør meg vel ikke direkte rik, men jeg er fornøyd.

- Det var gøy, men ganske tøft, sier den sympatiske svensken om de treningene han tidligere har hatt med førstelaget. – En merker at det er stor forskjell på førstelaget og reservelaget, og det var litt rart å be om en pasning fra Steven Gerrard.

- Engelske trenere gir deg ikke så mye ros som jeg var vant til og er ikke like mye sammen med spillerne. De er ærlige og sier rett ut om de synes du var bra eller dårlig. Siden jeg har fått spille mye i det siste må jeg vel i alle fall ha gjort noe rett.

- Jeg fyller snart 19 år og da burde jeg jo klare meg selv, sier Alex om at hans foreldre nå har reist tilbake til Sverige etter å ha bodd sammen med sønnen siden han kom til Merseyside for tre år siden.

Ifølge Kacaniklic reiser han tilbake til Liverpool for å starte treningen igjen 10.juli. Hvorvidt det gjelder for reservelaget og/eller førstelagstroppen vites ikke.

- Mitt mål er å få en mulighet på førstelaget til neste sesong. Nå får vi jo en ny trener og da vet man ikke hvordan det blir. Jeg bare håper at han liker min måte å spille fotball på.