Nytt tap for U18

Scoringer av Conor Coady og Michael Ngoo (bildet) kunne ikke forhindre at Liverpool U18 tapte 4-2 på hjemmebane mot West Bromwich i dag.

De røde tok ledelsen tidlig i kampen, da Coady satte returen i mål etter at han selv misbrukte muligheten til å score på straffe.

West Bromwich snudde imidlertid kampen, og ledet 2-1 ved pause. Gjestene utlignet på straffespark etter en hands på Stephen Sama. Adil Nabi satte straffesparket sikkert i mål. Like før pause førte Saido Berahino WBA i ledelsen.

Michael Ngoo utlignet på en heading etter et frispark fra Michael Roberts like etter pause.

Men WBA-kaptein Liam O'Neill headet sitt lag i føringen igjen, når han kom seg fri på bakre stolpe etter et frispark. Deretter gjorde han sitt andre mål for dagen fra kloss hold etter en corner.

Liverpool førsøkte å komme tilbake i kampen, men innbytter Kristian Emilsson headet over mens Roberts skjøt i tverrliggeren fra 20 meters hold.

- Det var veldig flaut å se oss slippe inn fire mål, spesielt på frispark og cornersituasjoner, når vi hadde snakket om dette på forhånd, og spesielt hvordan vi skulle forsvare oss på cornere, uttaler en skuffet trener Rodolfo Borrell til Liverpool Daily Post.

- Vi har slitt litt for mye nå, og har avgitt litt for mange poeng.

Liverpools lag mot WBA: Belford, Poor, Smith, Sama, McGiveron, Coady, Silva, Roddan (Emilsson), Ngoo, Roberts, Sumner (Mukendi).
Ubenyttede reserver: Aylmer, Stephens, Walsh.

På grunn av skader og landslagsoppdrag manglet Liverpool spillere som Raheem Sterling, Matty Regan, Adam Morgan og Krisztian Adorjan i denne kampen.