Olympiakos bekrefter Nemeth-overgang

Olympiakos bekrefter på sine nettsider at de har kommet til enighet med Liverpool om en overgang for Krisztian Nemeth. Ungareren skriver under på en treårsontrakt med grekerne.

Som vi nevnte i går, har det i de greske avisene versert rykter om at Olympiakos har sikret seg Krisztian Nemeth fra Liverpool FC. 21-åringen kom til Liverpool med et godt rykte som målscorer, men til tross for enkelte gode perioder for reservelaget slo han aldri helt til.

I fjor var han på utlån hos AEK Aten, hvor han scoret 3 mål på 19 kamper, og i følge enkelte rykter returnerte han i sommer med en dårlig holdning ovenfor sine unge medspillere. Når han i tillegg pådro seg en spiller og fikk en amputert pre-season, og kunne se at David N'Gog som var like gammel, i tillegg til Dani Pacheco som var to år yngre, få plass i førstelagstroppen til Liverpool, var det lite som tydet på at Roy Hodgson ville satse på spissen.

I følge rapporter skal overgangssummen være på £1 million, og de røde har sikret seg 25% av videresalg. Dette er dog ikke offisielt bekreftet. Nemeth skal etter planen nå underskrive en treårskontrakt i Aten, og blir lagkamerat med Albert Riera, som gikk samme vei tidligere i sommer.