Ønsker å beholde Mascherano

Roy Hodgson sier at en overgang for Javier Mascherano ikke er nært forestående. Han ønsker å beholde spilleren, som har imponert på trening. Hodgson tviler ikke på spillerens lojalitet overfor klubben. Poulsen ingen erstatter for Mascherano. OPPDATERT.

Til tross for at spilleren ønsker seg til en annen liga lenger sør i Europa, og at han er ønsket av Barcelona og Inter, så er ingen overgang nært forsestående. Liverpool FC har enda ikke mottatt noen bud på den argentinske landslagskapteinen, som blir verdsatt til £25 millioner av Liverpool.

Det er ikke mange årene siden de røde betalte £18 millioner for spilleren, så at man har en så høy prislapp for spilleren som blir regnet som verdens beste i sin posisjon er helt naturlig.

Roy Hodgson sier i dag at en overgang ikke er nært forestående, og at han ønsker å beholde spilleren som har to år igjen av sin kontrakt. Argentineren skal ha gjort det bra på treningene, og er aktuell for startplass mot Arsenal på søndag.

Christian Poulsen ble hentet fra Juventus for £4,5M tidligere i uken for å styrke spillerstallen, og dansken skal ikke ses på som en erstatter for Mascherano.
- Jeg ønsker ikke å la Mascherano gå. For tiden har Javier Mascherano ikke vist tegn til at han skal dra, og det er ikke et spørsmål om å erstatte ham, uttalte Hodgson på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror Javier kommer til å spille for oss og jeg tror Christian kommer til å spille for oss. Jeg har glad for å ha begge spillerne. Dette er en stor klubb, en klubb som forhåpentligvis skal spille mange kamper dette året. Vi kommer til å trenge mange spillere.

- Vi hentet ikke Christian for å erstatte noen. Vi brakte ham hit for å forbedre størrelsen og kvaliteten på spillerstallen vår.

Hodgson fikk spørsmål om Mascherano var i riktig sinnsstemning til å møte Arsenal.
- Ja, svarte Hodgson.

- Det er ingen poeng for meg å kommentere saker Javier enten har sagt eller antas å ha sagt. Jeg arbeider med ham når jeg kan. Han kom selvfølgelig sent tilbake etter VM og har vært borte på landslagsoppdrag, men jeg har hatt syv eller åtte treningsøkter med ham nå.

- Vi snakker om fotball og han har ikke kommet med noen indikasjoner (på at han ønsker å dra) etter vårt tidligere møte, hvor han gjorde det klart at han om mulig foretrakk å reise. Siden den gang har han fortsatt med å jobbe, trene og spille skikkelig.

- Hva meg angår så er han Liverpool-spiller og han vil være det frem til noen signerer ham, og den dagen ser ikke ut til å være umiddelbart forestående.

- På det nåværende tidspunkt kan jeg kategorisk si at det ikke har kommet bud fra noen klubber for Javier Mascherano, og som et resultat kan jeg ikke se hvorfor jeg hver eneste dag bør tvile på hans lojalitet eller ønske om å spille for klubben.

- Vi gjorde det klart for ham at dersom budet han ønsket skulle komme, ville vi trolig ikke stå i veien for ham. Men det budet har ikke kommet, og han jobber hardt for å spille for Liverpool.

Roy Hodgson fikk spørsmål om hva slags mottagelse han trodde Mascherano ville få.
- Jeg tror fansen vil vurdere ham etter hva han gjør på banen. Hvis han spiller bra, gjør jobben sin og er den del av et vinnende Liverpool-lag, så vi han bli veldig populær.

- Hvis han spiller dårlig og koster oss kampen, så er det ingen tvil om at han ikke vil være så populær. Jeg tror ikke det er mer komplisert enn som så.

- Han er en realistisk spiller og spiller i Liverpool FC. Han er ikke ute etter en overgang til spansk 2.divisjon. Det er også veldig få klubber i verden som ville vurdere å ha Mascherano i stallen, men en av dem er Liverpool FC.

- Hvis han ønsker å forlate Liverpool, ville han forvente at en klubb med tilsvarende status og evner kom inn for ham. I øyeblikket har den klubben ikke dukket opp, så jeg antar at han er veldig lykkelig her, men dere må spørre ham.