Ønsker kun penger for Mascherano

Roy Hodgson skal ifølge Daily Mail ønske kun penger og ingen spiller i bytte som en del i en eventuell avtale der Javier Mascherano går til Barcelona. Oppdatert.

Daily Mail mener å vite at Javier Mascherano allerede har avtalt en lønn på 85.000 pund i uka hos katalanerne. Men som alle vet er det et drøyt hav mellom partene når det gjelder hva som skal betales for den argentinske landslagskapteinen.

Midtbanespilleren nektet å spille gårsdagens kamp mot Manchester City, og Roy Hodgson har i ettertid sagt at det ikke var rett å ta ut en spiller som har tankene sine alle andre steder enn i Liverpool om dagen. Men han gjorde det samtidig klart at det ikke er aktuelt å selge Mascherano billig. Bla opp drøyt 21 millioner pund, eller glem en handel.

- Da blir Mascherano i Liverpool, sier Hodgson.

Ifølge Daily Mail har de røde allerede avslått et tilbud på 16 millioner pund og hviterusseren Alexander Hleb for Mascherano. Hleb er ifølge katalanerne verdsatt til fire millioner pund, mens Liverpool mener han er verdt drøyt millionen. Nå går rapportene blant kilder nært Nou Camp ut på at partene er i ferd med å finne en felles grunn. Barcelona solgte Zlatan Ibrahimovic til AC Milan tidligere i dag og pengene fra dette salget har gjort Barcelona mer villige til å øke budet på Mascherano.

- Vi jakter på en defensiv midtbanespiller og Javier Mascherano er et bra kjøp for oss, sa Barcelona-sjef Pep Guardiola på en pressekonferanse tidligere i dag. Men ennå er ingen enighet oppnådd.

- Det er et stort sprang mellom det vi mener spilleren er verdt og det vi er tilbudt, så det kan hende at han blir lite tilfreds i lang tid framover, sa Hodgson etter kampen på Eastland i Manchester mandag kveld.

Daily Mail skriver at Liverpool har tilbudt Mascherano en ny kontrakt, der lønna går opp fra 30,000 pund i uka i dag til 100,000 pund i uka framover.

Han signaliserte siste sesong at han var lykkelig på Merseyside, men gjorde en helomvending i sommer der han sa at han og kona ønsket å flytte bort fra England.

Barcelonas tilbud er lavere enn det han er tilbudt i Liverpool, men hans ønske om å spille på Nou Camp, der han får spille sammen med landslagskollega Lionel Messi, er sterk.

Alexander Hleb har uttalt at han gjerne går til Liverpool, men Hodgson søker muligens en ren økonomisk avtale med Barcelona. Det antydes at Real Madrids Mahamadou Diarra er sett på som den perfekte erstatteren for Mascherano.