Pacheco håper EL kan gi ham sjanser

Dani Pacheco øyner Europa League som en mulighet for ham til å få vist seg fram på førstelaget. Roy Hodgson ønsket ikke å låne ut spanjolen.

Selv om Roy Hodgson forventes å ta ut et rimelig erfarent lag til bortekampen mot Trabzonspor, kan det også bli en mulighet for en unggutt eller to. I det minste som innbytter. Martin Kelly har spilt alle de tre første kampene i Europa League, mens Danny Wilson, Jay Spearing og Dani Pacheco var ubenyttede reserver i den første kampen på Anfield mot tyrkerne.

Pacheco håper at Europa League kan bli en mulighet for ham til å få mer spilletid på førstelaget. 19-åringen bekrefter at Roy Hodgson avviste muligheten for utlån tidligere i sommer.

- Jeg håper jeg kan få spille i Europa League, sier Dani til liverpoolfc.tv. – Det er en lang sesong, det er fire turneringer og jeg håper jeg kan få noen minutter i Europa League og i noen av de andre.

- Manageren har fortalt meg at han ikke ønsket at jeg skulle på utlån. Han ønsker at jeg blir her og være en spiller for førstelaget. Jeg håper at jeg endelig kan slå igjennom på førstelaget denne sesongen, men det er noe jeg må arbeide hardt for.

- Jeg er bare 19 år, slik at det var virkelig godt å kunne høre noe slikt fra en manager med så mye erfaring.

- Jeg var hjemme en dag da manageren ringte meg og sa at han ønsket at jeg skulle bytte nummer fra 42 og til 12, og å være fast sammen med førstelaget, sier den lille teknikeren om at han denne sesongen har fått nytt trøyenummer. – Det er klart at jeg svarte ”okay” på det.

- Det er et veldig stort skritt å gå fra reservene til førstelaget, men kanskje mindre i England enn i Spania da vi her trener hele tiden sammen med førstelaget.

- Jeg trives veldig bra med å arbeide under Roy Hodgson. Vi arbeider veldig hardt på trening og fokuserer mye på taktiske og tekniske ting. Alle trives med det.

- Kanskje har treningen blitt noe forandret siden det er mye nytt i trenerstaben og også i det medisinske apparatet, men alt går i riktig retning.