Play-off for utlånsspillere

Jay Spearing, Nathan Eccleston og trolig Stephen Darby vil spille i play-off for opprykk ved sesongslutt. Håpet om 4.plass lever. Bare teori igjen for kommende motstander Hull.

Bortedag
Liverpools seks utlånsspillere i det engelske ligasystemet spilte alle på bortebane i ettermiddag.

I The Championship spilte Jay Spearing hele kampen da Leicester vant 1-0 borte mot Preston og sikret seg garantert plass i play-off om å få spille i Premier League til neste sesong. Leicester er nr.5 pr i dag.

Swindon og Stephen Darby er også garantert play-off i League 1, for å rykke opp til The Championship, i likhet med Nathan Eccleston og Huddersfield. Swindon spilte 2-2 borte mot Wycombe og er med 4.plass teoretisk heller ikke ute av det når det gjelder direkte opprykk. Stephen Darby ble byttet ut etter 76 minutter da bortelaget jaget en seier. Huddersfield knuste det hjelpeløse bunnlaget Stockport med 6-0 på fremmed gress, og blir ikke svakere enn den 6.plassen de nå innehar. Nathan Eccleston satt på benken igjennom hele kampen. I andre ende av tabellen stod Peter Gulacsi i mål for Tranmere da det ble 1-1 i Colchester. Laget fra andre siden av Mersey er på 21.plass, med to poeng opp til sikker plass med to kamper igjen å spille.

I League 2 kom Dean Bouzanis inn etter 67 minutter, da den tidligere Liverpool-junioren Ian Dunbavin fikk rødt kort. Da stod det 2-1 til hjemmelaget Crewe, og med ti mann og Bouzanis i mål fikk Accrington Stanley ytterligere tre baklengs og tapte 5-1. Robbie Threlfall spilte hele kampen da Bradford fikk 1-1 borte mot Chesterfield. Både Accrington og Bradford ligger trygt forankret midt på tabellen.


Tap for Spurs og Hull
Tottenham tapte som forventet på Old Trafford og dermed har Liverpool fortsatt en viss kontakt med 4.plassen i Premier League. Manchester City spilte 0-0 mot Arsenal.

Hull rykket i praksis ned i dag, siden man har seks poeng og 23 mål å ta igjen på West Ham på de to siste kampene. Den aller siste spiller man hjemme mot Liverpool, som altså vil møte et lag som er klare for The Championship.