Poulsen berømmer ungguttene

18-årige Jonjo Shelvey spilte sin første kamp fra start mot Napoli, og rutinerte Christian Poulsen roste ham og de andre ungguttene som spilte uavgjort i heksegryta. Mellomfornøyde motstandere.

- Våre unge spillere kjempet godt og du kunne ikke se at det var mye uerfarenhet der ute, sa Poulsen til uefa.com etter kampen. Den danske 30-åringen spilte på en sentral midtbane med Jay Spearing (21) ved siden av seg og med Jonjo Shelvey (18) rett foran. Martin Kelly (20) og David N’Gog (21) har hatt mye spilletid under Europa League denne sesongen, men det var likevel et ungt og reservepreget lag som tok poeng i Napoli.

- Jeg synes de hadde en virkelig god kamp og det viser at vi har en sterk tropp i Liverpool, fortsetter Cristian Poulsen. Napoli har mange gode spillere og jeg synes vi spilte smart, prøvde å holde oss til spilleopplegget og etter pause hadde vi også en eller to sjanser som vi kunne ha scoret på.

- Det var et godt resultat, da dette var en taktisk kamp på bortebane og det er veldig vanskelig å vinne her. Jeg har spilt her to eller tre ganger tidligere og vi må være fornøyde med å kunne reise hjem med ett poeng, ikke minst siden vi fortsatt topper vår gruppe. Forhåpentligvis kan vi nå gå til cupspillet.

- Vi spilte ikke godt i dag, var oppfatningen til Ezequiel Lavezzi hos motstanderne. – Vi greide ikke å sette vårt preg på kampen. Du fikk ikke se det virkelige Napoli i kveld, men vi har ennå ikke tapt og er med i kampen om å gå videre. Liverpool er en stor klubb, men i slike kamper må du ikke tenke på motstanderen og huske at det alltid er 11 mot 11. Jeg er skuffet med uavgjort, men i det minste så unngikk vi tap.