Poulsen ny landslagskaptein

Christian Poulsen er valgt til ny landslagskaptein for Danmark etter at Jon Dahl Tomasson nå har lagt opp på landslaget. Daniel Agger er veldig skuffet over at han ikke fikk kapteinsbindet.

Da Jon Dahl Tomasson la opp på landslaget, måtte den danske landslagssjefen Morten Olsen velge en ny kaptein. Det sto mellom Thomas Sørensen og Liverpool-duoen Daniel Agger og Christian Poulsen. Sistnevnte ble valgt, og er nå ny landslagskaptein for Danmark. Agger selv ønsket gjerne kapteinsbindet, og innrømmer at han er skuffet.

- Jeg har ingen problemer med Christian som kaptein. Det synes jeg er fullt fortjent, og jeg skal støtte han 100 prosent, sier Agger til danske Ekstra Bladet.

- Men det er ikke dermed sagt at jeg synes det var det riktige valget. For det er det åpenlyst at jeg ikke synes. Jeg er utrolig skuffet, for jeg skulle så gjerne vært kaptein, og det legger jeg ikke skjul på.

- Alle mennesker med ambisjoner vil være skuffet om de er i en gruppe på tre der en av dem skal bli kaptein, og du ikke blir valgt. Om du har ambisjoner om å komme frem her i verden så skal du være skuffet, mener Agger.

Danmark spiller sin åpningskamp i EM-kvalifiseringen hjemme mot Island på tirsdag. Da vil Christian Poulsen bære kapteinsbindet.