Poulsen på hold?

I følge Liverpool Daily Post vil det ikke bli noe av overgangen til Christian Poulsen fra Juventus til Liverpool før Mascherano er solgt. Dette fordi det ikke er penger tilgjengelig før den argentinske landslagskapteinen er solgt.

Etter at klubbene skal være enig om overgangssum, og Christian Poulsen reiste til Merseyside for å forhandle frem sin egen avtale, var de fleste sikre på at en overgang for spilleren kunne annonseres enten i dag eller i morgen. Dansken skal ha blitt tilbudt en treårskontrakt, og være utpekt av Roy Hodgson som Javier Mascherano sin arvtaker i den rollen på midtbanen.

Nå melder Liverpool Daily Post at en overgang er satt på hold, frem til Inter eller Barcelona får til en avtale for Javier Mascherano. Den argentinske landslagskapteinen ønsker seg bort fra Anfield, men de røde vil ikke slippe spilleren de hentet for £18 millioner for mindre enn £25 millioner nå. At argentinerens verdi er høyere nå enn når han hentet er det liten tvil om, men i sommerens marked er det veldig få klubber som bruker så store summer på en enkeltspiller.

Da Hodgson ble ansatt ble det rapportert at han ville få litt penger tilgjengelig, i tillegg til å få brukt alt får inn fra salg på nye spillere. Dersom de rapportene hadde vært riktige skulle det være mer enn nok penger tilgjengelig for å hente Poulsen, etter salgene av Albert Riera, Yossi Benayoun og Mikel San Jose.