Poulsen ut – Griezmann inn?

Den spanske journalisten Guillem Balague skriver i sin sportsblogg i The Times at Sevilla ønsker seg Christian Poulsen, mens Damien Comolli ønsker seg Antoine Griezmann til Liverpool.

Den nye Sevilla-manageren, Gregorio Manzano, har nå hatt litt over en måned til å vurdere sin tropp.

- Han kommer til å prioritere kjøp av minst to sentrale midtbanespillere. En rutinert spiller som han kan sette rett inn på laget, og en ung spiller som han kan utvikle, skriver Balague.

- Som en følge av dette har Liverpools Christian Poulsen blitt plassert høyt på Sevillas liste over transfermål. Dansken hadde et meget suksessfullt opphold i den spanske klubben før han ble solgt til Juventus i 2008.

- Den 19 år gamle franske midtbanespilleren Antoine Griezmann virker å være et potensielt transfermål for Liverpool, etter at Damien Comolli, klubbens nye Director of Football Strategy, hintet om innkjøp av Griezmann i et møte med seniorspillerne på Anfield, melder Balague videre.

Griezmann spiller for Real Sociedad, og har etablert seg som fast inventar på klubbens førstelag etter at han debuterte for den spanske klubben i fjor. Den hurtige 19-åringen kan spille både venstreving og i en rolle som tilbaketrukket spiss. Han blir beskrevet som teknisk meget god, samtidig som han har nese for scoringer.